Najbolj popularen svetovni avto je ...

Foto: Gregor Prebil Ford focus Foto: Toyota Toyota Corolla Foto: Žurnal24 7. mesto: Ford F-Series (1126 pojavljanj) - Filmi: Mr. Majestyk (1974), Every Wh Foto: Wuling Wuling Zhiguang Foto: Toyota Toyota camry Foto: Žurnal24 Ford fiesta ECOnetic Foto: Andrej Leban Volkswagen golf Foto: Žurnal24 Chevrolet cruze Foto: Andrej Leban Honda civic limuzina Foto: Gregor Prebil Honda CR-V
Po raziskavi agencije Polk je najbolje prodajani avtomobil lani ford focus, ki so jih po vsem svetu prodali kar v 1.020.410 primerkih, kar je za 140 tisoč primerkov boljši prodajni rezultat kot leto prej. Med prvimi desetimi najbolje prodajanimi vozili so kar trije fordi in dve toyoti. Lestvico najbolj prodajanih v letu 2012 si lahko ogledate v fotogaleriji spodaj.
Oglej si celoten članek





Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.