Najbolj prodajani avtomobili leta

Foto: Žurnal24 Nova honda civic. Foto: Žurnal24 Volkswagen passat za ameriški trg Foto: Volkswagen Volkswagen golf Foto: Žurnal24 Chevrolet cruze Foto: Toyota Toyota camry Foto: Žurnal24 VW Jetta GLI Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Andrej Leban Kia rio Foto: Miha Pečoler Ford focus Foto: Wuling Wuling Sunshine Foto: Andrej Leban Hyundai elantra Foto: Žurnal24 Toyota Corolla - letnik 2009
Poplave in katastrofalni potres na Japonskem sta vzrok, da Toyota ni vodilna po prodaji vozil. Vseeno je globalno najbolj prodajani model prav Toyotin, na lestvici najbolj prodajanih modelov pa najdemo tudi pri nas neznane modele. Več v fotogaleriji.
Oglej si celoten članek



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.