Najbolj učinkovito sredstvo proti tatovom avtov

Foto: Toyota
Foto: Toyota
Na žalost deluje le v ZDA ...
Oglej si celoten članek

Iz ZDA poročajo o poskusu tatvine v mestu Nashville v osrednji zvezni državi Tennessee. 15- in 17-letni fant sta na vsak način želela ugrabiti avto in se malo popeljati. Najprej se jima je ponesrečil poskus, da bi iz avta potisnila neko žensko, saj je ju je ta pregnala s trobljenjem in kričanjem.

Poskusila sta znova in pograbila ključe iz rok neke druge ženske ter se zmagoslavno zapodila v avto. Čez nekaj časa sta se pobrala, a kar peš, saj sta ugotovila, da ne znata voziti avta z ročnim menjalnikom, ki je v ZDA zelo redek pojav. Vgrajen je v komaj tri odstotke novih avtomobilov.

Policija je vmes tudi stopila v akcijo in predrzna puhoglavca izsledila ter aretirala, je poročal Fox 

V ZDA zna po neki raziskavi ročni menjalnik uporabljati le 18 odstotkov ljudi. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • ode
    07:18 12. Avgust 2018.

    Datum razpisa za varovanje je 3. avgust 2018, v njem pa je navedena lokacija “Varovanje izpostave azilnega doma Debeli Rtič”, …

  • ode
    07:18 12. Avgust 2018.

    Datum razpisa za varovanje je 3. avgust 2018, v njem pa je navedena lokacija “Varovanje izpostave azilnega doma Debeli Rtič”, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.