Najbolj vandalizirani avtomobili

Foto: Žurnal24 BMW 320d Efficient Dynamics Edition Foto: MINI MINI cooper S Foto: Andrej Leban Fiat Punto Evo 1.4 Turbo Multiair 16v S&S Sport Foto: Proizvajalec Audi TT kabriolet Foto: Gregor Prebil Volkswagen beetle Foto: Žurnal24 Project kahn range rover sport RS300. Foto: BMW BMW X5 Foto: Žurnal24 Preizkusili smo peugeot 207 RC. Foto: Žurnal24 BMW bo izdelal konkurenčni model novemu audiju A1, ki bo narejen na platformi bo Foto: Žurnal24 Fiat 500
Britanska raziskava je pokazala, da so luksuzni avtomobili resda še vedno najbolj priljubljena tarča, ko je treba potegniti z ostrim predmetom po laku, zviti brisalec ali zlomiti ogledalo. A najbolj vandaliziran avtomobil na Otoku je čisto ljudski avto. Preverite.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.