Najbolj varčna voznika prevzela ključe

Foto: Žurnal24 Varčen voznik Foto: Žurnal24 Varčen voznik Foto: Žurnal24 Varčen voznik Foto: Žurnal24 Varčen voznik Foto: Žurnal24 Varčen voznik Foto: Žurnal24 Varčen voznik Foto: Žurnal24 Varčen voznik Foto: Žurnal24 Varčen voznik Foto: Žurnal24 Varčen voznik Foto: Žurnal24 Varčen voznik
Zmagovalca prve sezone Varčnega voznika Borut Jaklič in sovoznica Sara Brodnik sta v petek prevzela ključe glavne nagrade opel corse ecoflex.
Oglej si celoten članek

Borut Jaklič in sovoznica Sara Brodnik sta se v finalu z opel corso ecoflex edina uspela spustiti pod mejo treh litrov povprečne porabe. Zmagala sta z odličnim rezultatom povprečne porabe 2,8 l/100 km. Ključe sta prevzela ob prisotnosti predstavnikom Žurnala in Opel Slovenija, ki sta skupaj organizirala tekmovanje za najbolj Varčnega voznika, ter predstavnika Petrola kot glavnega sponzorja.

Tekmovanje je letos potekalo prvič, v petih predtekmovanjih, ki so potekala v petih slovenskih mestih pa smo v redakciji Žurnala24 prejeli preko 8.000 prijav.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.