Najboljši avtomobili za vleko prikolic

Foto: Tow car awards Škoda octavia Foto: Tow car awards Volkswagen passat Foto: Tow car awards BMW 330d touring Foto: Tow car awards Jaguar XF sportbrake Foto: Tow car awards Land rover discovery Foto: Tow car awards Kia rio Foto: Tow car awards Dacia duster Foto: Tow car awards Mazda6 sportcombi Foto: Tow car Honda civic
V letošnja testiranja osebnih vozil, primernih za vleko prikolic, je bilo vključenih 46 modelov, ki so jih ocenjevali strokovnjaki britanskih strokovnih revij Practical Caravan in What Car? ter člani kluba Camping and Caravanning.
Oglej si celoten članek

Testiranja na poligonih so vključevala različne zahtevnostne naloge, kot so vožnja s prikolico v klanec, stabilnost pri višjih hitrostih, losov test in zaviranje v sili. Da za vleko prikolic ne potrebujete vedno velikih in zmogljivih 4x4 terenskih vozil, se lahko prepričate v fotogaleriji, kjer smo izpostavili zmagovalce letošnjega izbora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:30 20. Junij 2013.

    Omejitev je 100km/h

  • 09:14 18. Junij 2013.

    Za dovoljenih 80km/h po lepih cestah je vseeno s katerim jo vlečeš, bo pa bolj udobno če je težji, z …

  • 08:32 18. Junij 2013.

    če bi bila raziskava narejena v Nemčiji, bi bil zmagovalec v vseh kategorijah nemški avto...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.