Najboljših 8 avtomobilov v Evropi je ...

Foto: Gregor Prebil Ford B-max Foto: Gregor Prebil Hyundai i30 Foto: Gregor Prebil Mercedes-Benz razred A Foto: Andrej Leban Peugeot 208 Foto: Gregor Prebil Renault clio Foto: Gregor Prebil Toyota GT 86 Foto: M. P. Golf Foto: Andrej Leban Volvo V40
Izbor za evropski avto leta (2013 Car of the Year) se je s 35 skrčil na le še osem kandidatov. Eden od njih bo na tronu nasledil dvojec opel ampera - chevrolet volt. Kandidate za evropski avto leta najdete v fotogaleriji.
Oglej si celoten članek

O zmagovalcu pa bo odločilo 58 članov žirije, ki jo sestavljajo strokovnjaki iz 22 evropskih držav. Pogoj za sodelovanje v izboru je, da je avtomobil v prodaji v vsaj petih evropskih državah, prodati pa jih morajo najmanj 5.000. Zmagovalec bo razglašen na avtosalonu v Ženevi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.