Najčistejši bencinarji na trgu

Foto: Žurnal24 2. Honda Insight Foto: Žurnal24 IQ je prvi pravi konkurent Smartovemu fortwo. Od slednjega naj bi ponujal več ud Foto: Gregor Prebil Kia picanto Foto: Žurnal24 Na samem vrhu lestvice je pristal smart fortwo. Foto: Žurnal24 Fiat 500 Foto: Žurnal24 Lexus CT200h Foto: Žurnal24 Toyota auris Foto: Žurnal24 Toyota prius Foto: Fisker Fisker karma Foto: Miha Pečoler Opel ampera
Po predstavitvi najčistejših avtomobilov z dizelskim pogonom sledi še pregled bencinarjev, ki najbolj skrbijo za okolje in so hkrati najmanj obdavčeni. Zanimivo prednjačita največja, a tehnološko tudi najnaprednejša avtomobila, Toyota pa ima med deseterico kar štiri modele.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:33 21. November 2011.

    pa kaj so to neke toyote, smarti in fiati? to ja ni avto! to je samo za po mestu. daje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.