Najdražje avtomobilske nesreče

Foto: Proizvajalec, Facebook Ferrari 1962-64 250 GTO Foto: Proizvajalec, Facebook Ferrari 250 GT Spyder Foto: Proizvajalec, Facebook 1959 Ferrari 250 GT TDF Foto: Proizvajalec, Facebook Ferrari enzo Foto: Proizvajalec, Facebook Jaguar XJ220 Foto: Proizvajalec, Facebook Bugati veyron Foto: Proizvajalec, Facebook Pagani zonda S Foto: Proizvajalec, Facebook McLaren F1 Foto: Proizvajalec, Facebook Pagani zonda Foto: Proizvajalec, Facebook Mercedes-Benz SL 300
Trčenje osmih ferrarijev, treh mercedes-benzov in lamborghinija pred dnevi na Japonskem, v katerem je nastalo za 2,8 milijona evrov škode, ni niti približno najdražja avtomobilska nesreča v zgodovini. V fotogaleriji preverite, katere so najdražje nesreče.
Oglej si celoten članek

Video nesrče z Japonske si lahko ogledate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.