Najmanj zanesljiva rabljena vozila

Foto: Žurnal24 PC cruiser Foto: Žurnal24 Ford ka bo ena od štirikolesnih zvezd v novem filmu o Jamesu Bondu, ki ga bo voz Foto: Žurnal24 1998: alfa romeo 156 Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz razred E Foto: Fiat Fiat barchetta Foto: Hyundai Hyundai terracan Foto: Kia Kia carnival Foto: Facebook Fiat ducato
Nemška organizacija Dekra, ki se ukvarja s kvaliteto in varnostjo tehničnih izdelkov, je razglasila najmanj zanesljive rabljene avtomobile. Tokrat vam predstavljamo poražence v kategoriji od 50 do 100 tisoč prevoženih kilometrov. Več v fotogaleriji.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek smo objavili lestvico najbolj zanesljivih avtomobilov v svojih razredih, od 0 do 50 tisoč prevoženih kilometrov. Kateri avtomobili so se najbolje odrezali, lahko preverite tukaj.

Poraženci po posameznih kategorijah (razred od 50 do 100 tisoč kilometrov) so:
Majhni avtomobili: ford ka

Spodnji srednji razred: chrysler PT cruiser

Srednji razred: alfa 156

Višji srednji in višji razred: mercedes-benz razreda E

Športni avtomobili in kabrioleti: fiat barchetta

Terenska vozila in SUV: hyundai terracan

Enoprostorci in kombiji: kia carnival

Transportna vozila: fiat ducato

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.