Najslabši rabljeni avtomobili so ...

Foto: Žurnal24 2004: fiat panda Foto: Žurnal24 Družili smo se z dacio logan. Foto: Chrysler Chrysler PT cruiser Foto: Chrysler Chrysler PT cruiser Foto: Žurnal24 1996: fiat bravo
Včeraj smo predstavili zmagovalce nemškega neodvisnega združenja za tehnične preglede Technischer Überwachungsverein (TÜV), ki je objavilo seznam najbolje in najslabše ocenjenih rabljenih vozil. Danes predstavljamo najslabše rabljene avtomobile.
Oglej si celoten članek

Kdo so najboljši rabljeni avtomobili, ki so bili podvrženi pregledu nemškega neodvisnega združenja za tehnične preglede Technischer Überwachungsverein (TÜV), lahko preverite tukaj, najslabše uvrstitve v posameznih kategorijah pa so si razdelile znamke Fiat, Chrysler in Dacia. Kateri se najpogosteje kvarijo, preverite v fotogaleriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:43 16. December 2012.

    se strinjam ..fiat,dachia,pa amerikanc

  • 22:28 14. December 2012.

    "predstavili zmagovalce nemškega neodvisnega"<br /><br />pri besedi nemškega, lahko zapreš oči in staviš celo premoženje, da bodo umes italijani in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.