Največja pasja oboževalca avtomobilov

Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili Foto: Instagram/Supercarpups Psa in avtomobili
Ime jima je Nelly in Chelsea. Očitno sta veliki ljubiteljici superavtomobilov, saj ne zamudita priložnosti za poziranje pred njimi. Ja, psici v pravem pomenu besede.
Oglej si celoten članek

Na Instagramu svoje fotografije objavljata pod psevdonimom Supercarpups oziroma sta v ta namen posebej zdresirala svojo skrbnico Liso Chisholm. Ta po naključju živi v Monaku, tako da dobre "robe" nikoli ne manjka.

Prav posebej izbirčni tibetanski terierki nista, rada imata vse, kar je na štirih kolesih in stane najmanj 200.000 evrov. No, za spremembo in če je model res atraktiven, sta se pripravljena postaviti tudi pred objektiv malce cenejšega vozila.

Fotografije so res lepe, ni pa znano, ali lepe avtomobile tudi kaj pomočita in s tem označita, kateri so že v njunem albumu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.