Namerno oviral reševalce na nujni poti

Foto: Youtube/Edin Zukovic
Foto: Youtube/Edin Zukovic
Težko razumljiv prizor iz Črne gore: voznik kombija je nalašč blokiral vozilo reševalcev na nujni vožnji.
Oglej si celoten članek

Ekipa NMP iz bolnišnice v Pljevalji je hitela na pomoč, potem ko se je na magistralni cesti Pljevlja - Gradac okoli 19. ure zgodila huda prometna nesreča. Avtomobil je treščil v zid, pri tem pa sta se hudo poškodovala dva potnika. 

Ko pa so reševalci drveli po cesti, so naleteli na kombi VW transporter, in čeprav so s svetlobnimi in zvočnimi signali dajati vedeti, da gre zares, se jim ni želel umakniti. Še več, z vožnjo levo in desno je blokiral pot reševalnemu vozilu. Član medicinskega osebja je dogajanje dokumentiral s telefonom in posnetek objavil na Youtubu. 

Kdaj se je kombi vendarle toliko umaknil, da je spustil naprej reševalce, ni znano, na družbenih omrežjih pa ugibajo, pod kakšnimi vplivi je moral biti njegov voznik. Morda je celo mislil, da ga zasleduje policija ... 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.