Namesto volana policisti zagledali klešče

Foto: Avstralska policija
Foto: Avstralska policija
Na neverjeten prizor so naleteli policisti, ko so ustavili 38-letnika. Kjer bi moral biti volanski obroč, so bile pritrjene klešče, s katerimi je upravljal avtomobil.
Oglej si celoten članek

Zgodilo se je prejšnji teden v avstralski Adelajdi. Policijska kontrola je postala pozorna na avtomobil, ki se je po cesti vozil z dvema predrtima pnevmatikama.

A to je bila le ena od pomanjkljivosti na avtomobilu, ki je bil pred tem vpleten v nesrečo s pobegom, njegova registracija je potekla, 38-letni voznik pa ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja in je vozil pod vplivom prepovedanih snovi. Krona vsega pa je bilo inovativno upravljanje vozila, saj je lastnik holden commodorja na gred volanskega mehanizma pričvrstil kar klešče (tako imenovane papagajke) in z njihovim sukanjem obračal sprednji par koles. Očitno ne preveč uspešno ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 11:23 17. Marec 2014.

    Gripcange po slovensko

  • 08:47 17. Marec 2014.

    res, vsaj pogooglaj prej ce ne ves kaj so papagajke. Danes je tako malo treba da se prepricas, razen ce …

  • 19:47 31. Julij 2013.

    to so patent kleše če nevete

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.