Naša policija uporablja novo znamko vozil

Foto: 3Dim
Foto: 3Dim
Policija te dni prevzema nekaj novih 4x4 vozil. Njihova posebnost je, da gre za prvo sodelovanje slovenske policije s to znamko vozil.
Oglej si celoten članek

Šest seat atec je odslej v službi policije, s tem pa znamka Seat prvič v zgodovini sodeluje s slovensko policijo.

Mali križanci imajo 4x4 pogon in spadajo v kvoto vozil, ki jih je policija z javnim razpisom iskala pred meseci. Vgrajen imajo 110 kilovatni dvolitrski motor (150 KM) in so z opremo prirejeni za potrebe policije. Za svetlobno predelavo so poskrbeli v podjetju 3Dim. 

Naša policija je doslej pri patruljnih avtomobilih sodelovala že s številnimi znamkami: Volkswagen, Škoda, Opel, Ford, Toyota, Mercedes, BMW ...

dezurni@zurnal24.si

xxx

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:56 12. Oktober 2017.

    Prva policajka je poskrbela ,da policaji ne bodo bosi in ne hodili peš ! Kaj pa če bi jim izklopili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.