"Ne tresem se pred kapsom"

Foto: AVP
Foto: AVP
'Nesreča ne počiva, previden sem kot starka,' pravi popularni slovenski glasbenik Zlatko, ki je v sodelovanju z Agencijo za varnost prometa posnel videospot 'Vožnja me sprošča'.
Oglej si celoten članek

Pesem, prežeta tako s humorjem kot resnimi sporočili, je namenjena opozarjanju na pomen odgovornosti v prometu in zavedanja, da ima vsak voznik moč vzeti življenje in moč ga obvarovati. 

Poslušajte ga in če vam je všeč, ga pomagajte razširiti med vaše prijatelje na socialnih omrežjih. Hkrati se pripravite na Dan za varno vožnjo, ki ga zurnal24.si pripravlja za štiri oktobrske sobote.

Na dogodkih boste lahko preizkusili najmodernejše asistenčne sisteme v avtomobilih, ter na zanimiv in poučen način izvedeli ogromno zanimivih stvareh o tem, kako poskrbeti za varnost vašega avta in vaših najdražjih. Več TUKAJ!

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.