Nemški zverini za "lačne" voznike

Foto: Žurnal24 Gemballa cayenne tornado Foto: Žurnal24 Gemballa cayenne tornado Foto: Žurnal24 Gemballa cayenne tornado Foto: Žurnal24 Gemballa cayenne tornado Foto: Žurnal24 Gemballa cayenne tornadov Foto: Žurnal24 Gemballa cayenne tornado Foto: Žurnal24 Gemballa panamera mistrale Foto: Žurnal24 Gemballa panamera mistrale Foto: Žurnal24 Gemballa panamera mistrale Foto: Žurnal24 Gemballa panamera mistrale Foto: Žurnal24 Gemballa panamera mistrale Foto: Žurnal24 Gemballa panamera mistrale Foto: Žurnal24 Gemballa panamera mistrale
Nemška tuning hiša Gemballa že preko 30 let predeluje avtomobile znamke Porsche. Na prestižnem srečanju Top Marques Monaco Show v Monaku predstavlja panamero mistrale in cayenne tornado.
Oglej si celoten članek

Kljub nedavni smrti ustanovitelja podjetja Uweja Gembale podjetje nadaljuje s svojim izročilom, športne avtomobile predelati v še bolj strupene. Oba modela, predstavljena v Monaku, sta bila podvržena tako kozmetičnim kot tehničnim spremembam.

Tako tornado kot mistrale imata unikatna prednji del in zadek, zunanjost pa je v primerjavi s standardnima primerkoma še bolj aerodinamična, z novimi elementi iz ogljikovih vlaken pa so tudi znižali njuno težo. V notranjosti je polno dodatkov iz karbona, avtomobila pa so obuli v velikanska 22-palčna kolesa, ki tehtajo prav toliko kot originalna 20-palčna porschejeva platišča. Sedeži so mešanica alkantare in usnja, dodali pa so visokozmogljiv in tehnološko dovršen avdio sistem. Oba premoreta izboljšan V8 motor. Cayenne tornado zdaj zmore 426 kilovatov (580 konjskih moči), panamera mistrale pa 441 kilovatov (600 KM).

To pa še ni vse. Za "lačne" kupce so pripravili še močnejši agregat za oba modela, ki zmore okoli 514 kilovatov (700 konjskih moči) in 1000 Nm navora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.