Nepričakovano razkrita posodobljena BMW petica

Foto: BMW
Foto: BMW
Na spletu so se nepričakovano pojavile fotografije posodobljene BMW serije 5.
Oglej si celoten članek

Na fotografijah je sicer priključno hibridna različica 530e z M sport paketom opreme. Vse to daje vedeti, da bo BMW v kratkem predstavil prenovljeno različico aktualne generacije serije 5.

BMW presenetil BMW z novim i4 predstavil nov, strupen dizajn

Na prvi pogled so spremembe minimalne. Pričakovati je treba "večje ledvička", kar smo spoznali že pri večjih modelih znamke, bolje "ostro" oblikovane žaromete s prepoznavno grafično podobo, ki bo nova. Svetlobna elementa zadaj zdaj prinašata podobo dveh hokejskih palic, kot smo vajeni pri novi seriji 3. Nekoliko predrugačeni so tudi robovi odbijačev zadaj, spredaj pa so večje odprtine za hlajenje, kar prinaša bolj športno podobo.

Ni več tak! BMW ima nov logotip

Foto: BMW Prenovljeni BMW serije 5

Za zdaj tehnični podatki o novostih še niso poznani, pričakuje pa se veliko novih tehnologij s področja udobja in asistenčne vožnje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.