Nissanov ekstremni koncept

Foto: Nissan Nissan extrem concept Foto: Nissan Nissan extrem concept Foto: Nissan Nissan extrem concept Foto: Nissan Nissan extrem concept Foto: Nissan Nissan extrem concept Foto: Nissan Nissan extrem concept Foto: Nissan Nissan extrem concept Foto: Nissan Nissan extrem concept Foto: Nissan Nissan extrem concept Foto: Nissan Nissan extrem concept
Nissan je na avtosalonu v Sao Paolu predstavil konceptni model extrem concept, izdelan v Braziliji.
Oglej si celoten članek

Nissan extrem concept je manjši 2+2 crossover, ki po nekaterih že prej znanih neuradnih informacijah najavlja serijski model, ki naj bi ga najprej izdelovali v Braziliji, kasneje pa še v nekaterih drugih državah.


Izdelan je na nissanovi V-platformi, na kateri izdelujejo tudi aktualno micro. V dolžino meri 3850 milimetrov, širok je 1765 milimetrov, visok 1530 milimetrov, medosna razdalja meri 2450 milimetrov.

Za pogon je izbran 1.6 DIG-T turbo bencinski agregat z direktnim vbrizgom, v serijski različici pa bo na voljo tako v različici s pogonom na prednji kolesi, kot s pogonom na vsa štiri kolesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.