Nizkocenovnik s sedmimi sedeži za 6.500 evrov

Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+ Foto: Datsun Datsun Go+
Avtomobilska znamka Datsun je spet med živimi. Svoj vnovičen pohod so pred dvema mesecema začeli s kombilimuzino Go, zdaj pa zgodbo nadaljujejo z njeno podaljšano različico Go+ s petimi vrati in sedmimi sedeži.
Oglej si celoten članek

Go+ je vozilo s tremi vrstami sedežev, ki sprejme sedem potnikov (5+2). V dolžino meri 3995 milimetrov, širok je 1635 milimetrov, visok pa 1485 milimetrov, medosna razdalja je 2450 milimetrov. Za pogon je zadolžen 1,2-litrski bencinski motor s 76 konjskimi močmi in 104 Nm navora, menjalnik je petstopnejski ročni.

Preden se navdušite nad ceno - 6.500 evrov, morate vedeti, da je namenjen voznikom na vzhodnih azijskih trgih. V Indoneziji bo na voljo prihodnje leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.