Nominacija za cepce leta

Foto: Youtube/Live Leak
Foto: Youtube/Live Leak
Bo zdržal ali ne bo zdržal? Na koncu debate se je skupinica vseeno odločila, da bo z večtonskim tovornjakom prečkala močno razmajani most preko reke. Napaka pa taka!
Oglej si celoten članek

Glede na govorico prisotnih in pokrajino gre sklepati, da se je dogodek pripetil nekje v Braziliji. Skupina moških se je dolgo odločala, ali je vredno tvegati in prevoziti ne ravno obetajoči most. 

Na koncu so tvegali vse in prav toliko tudi izgubili.

"Kdo bi si mislil," pravi na koncu eden izmed njih, medtem ko prednje levo kolo tovornjaka moli v zrak in med vrtenjem v prazno monotono škriplje. Prav res, le kdo ...

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:16 19. Oktober 2015.

    Iz tega videa ne znam razbrati, če so cepci ti, ki so prečkali most ali novinarji, ki poročajo, da so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.