Noro parkiranje ruske voznice

Tudi izkušeni vozniki bi imeli težave s paralelnim parkiranjem. Še posebej na prometni cesti sredi dneva, ko bi jih imeli vsi na očeh. Ruski voznici je uspelo "nemogoče".
Oglej si celoten članek

Na spletu se je pojavil posnetek ruske voznice (mediji so na podlagi posnetkov razvozlali, da gre za žensko), ki jo je pobožala "sreča".

Med vožnjo po ledenih ulicah Moskve je izgubila nadzor nad svojo opel corso. Ko ji je odneslo zadek, je nas spolzkem asfaltu zapeljala čez tri pasove in pri tem "za milimeter" zgrešila tri druga vozila. Paralelno parkirana je končala na praznem parkirnem prostoru.

Kakšno srečo je imela, si lahko pogledate v videoposnetku zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.