Nov obraz lagune v Parizu

Foto: Žurnal24 Renault DeZir koncept
Renault bo v Parizu predstavil prenovljeno laguno.
Oglej si celoten članek

Francozov njihov predstavnik v srednjem razredu v zadnjih treh letih prodaje ni mogel povsem zadovoljiti, saj so takrat napovedovali, da bo laguna pomešala prodajne številke prav pri vrhu. Kakorkoli, prišel je čas za medgeneracijsko spremembo, s katero želijo pri Renaultu spodbuditi prodajne rezultate. Uradnih fotografij sicer še ni na voljo, bolje obveščeni mediji iz sveta avtomobilizma pa špekulirajo, da bo laguna "phase II", kot se bo v skladu s tradicijo imenovala, povzela kar nekaj potez prihajajočega Renaultovega zastavonoše latitude.

Motorna prenova naj ne bi doživela posebnih sprememb, bo pa zato nekoliko izboljšano počutje v notranjosti.

Konec za koleosa?
Kot še poročajo mediji, naj bi pri Renaultu v kratkem sprejeli tudi odločitev glede nadaljnjega trženja svojega prvega in za zdaj bolj slabo uspešnega SUV-a koleosa v Evropi, ki ga izdelujejo v sodelovanju s korejskim Samsungom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.