Nova motorja za outlander

Foto: Žurnal24 Outlander je že v prvem letu prodaje prevzel evropske voznike.
Druga generacija Mitsubishijevega outlanderja je v enem letu v Evropi našla več kot 13.000 novih voznikov. Pri Mitsubishiju in koncernu PSA, ki so skupaj razvili SUV, so z rezultati zadovoljni, vendar pa so njihovi cilji za prihodnost še veliko večji.
Oglej si celoten članek

Že na frankfurtskem avtomobilskem salonu bosta obiskovalcem predstavljena dva nova motorja. Največ se pričakuje od 2,2-turbodizelskega motorja, proizvedenega v francoskem oddelku. Nosil bo oznako Di-D, največja moč, ki jo bo razvil, pa bo 115 kW/156 KM pri 4000 vrt./min in navor 380 Nm. "Dizelaš", ki bo v prodajne salone zavil ob koncu leta, je opremljen s pogonom na vsa štiri kolesa in šeststopenjskim ročnim menjalnikom.



Druga novost je novi 2,4-litrski mivec bencinski motor, ki pripada skupini proizvodov high-power. 125 kW/170 KM pri 6000 vrt./min, navor 232 Nm, možnost izbire med petstopenjskim ročnim in športnim šeststopenjskim CVT-menjalnikom z možnostjo prestavljanja z obvolanskimi kontrolami so glavne specifikacije vozila. Na SUV so nadeli na novo oblikovana 18-palčna platišča, štirikolesni pogon in še bogatejšo opremo. Vozniku bo pri vožnji nazaj v pomoč kamera, nov pa je še multimedijski sistem z zaslonom na dotik (navigacija, trdi disk, avdiosistem). Kupiti ga bo mogoče že konec leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.