Nova Peugeotova limuzina za osem tisoč evrov

Foto: Khazar
Foto: Khazar
Peugeot tudi po treh desetletjih še vedno proizvaja svojo uspešnico. Stane toliko kot dacia sandero.
Oglej si celoten članek

Več kot 30 let star peugeot 405 ima v Sloveniji že status starodobnika, a ga je mogoče še vedno dobiti povsem novega. 

Novi 2008! Ste videli, kaj je nastalo iz novega peugeota 2008?

Četrto generacija peugeota 405 bodo proizvajali v Azerbajdžanu. Na leto jih bodo proizvedli 10.000. Gre za sporazum med francoskim proizvajalcem vozil in podjetjem Khazar s sedežem v Azerbajdažnu, kjer proizvajajo nekoliko moderniziran 405 pod oznako peugeot kazhar 406s, potem, ko se je iztekla pogodba za proizvodnjo v Iraku.

Avto Novi peugeot 208 že od začetka na voljo tudi s kablom

Foto: Khazar Khazar peugeot 406

405 za prebivalce Azerbajdžana bo imel 1,8-litrski bencinski motor z 99 konjskimi moči, oziroma turbodizel s 104 KM. Standardno bo kupec dobil samodejni menjalnik, na izbiro je tudi klimatska naprava, električno pomična prednja sedeža in vsaj dve zračni blazini. V ponudbi bodo celo zadnji parkirni senzorji. Cena za peugeot khazar 406 bo nekaj več kot 8.000 evrov, kolikor stane v Azerbajdažnu dacia sandero essential opremljena s klimatsko napravo. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.