Nova pomlad za C5 in C8

Foto: Citroën
Foto: Citroën
Pri Citroënu so pomladili modela C5 in C8. Spremembe se nanašajo na videz z novimi logotipi znamke, nove so barve in paketi opreme.
Oglej si celoten članek

Od začetka prodaje leta 2008 je bilo prodanih več kot 400 tisoč vozil citroën C5, ki so tudi po prenovi na voljo v limuzinski in karavanski (tourer) različici.

Za enostavnejše potovanje so pri Citroënu dodali navigacijski sistem eMyWay, povezan z enoto Connecting Box, ki vključuje jack in USB-priključek ter pribor za prostoročno telefoniranje bluetooth. Na vozilu C5 tourer je mogoče ta sistem povezati s kamero za vzvratno vožnjo za lažje manevriranje pri parkiranju. Vedno je opremljen s sodobnimi tehnologijami, ki skrbijo za udobje, kot je na primer storitev citroën eTouch in vzmetenje Hydractive III+.

Spremembe tudi za C8

Foto: Citroën Citroën C8 K bolj izrazitemu značaju vozila prispeva barvna poživitev v črni barvi noir onyx. V tej barvi, ki je na voljo s paketom opreme black pack, so zunanja vzvratna ogledala, stebrički in bočne okrasne letve na vratih ter zaščitna letev odbijača spredaj in zadaj. Žarometi so zdaj zatemnjeni, obstoječo barvno paleto pa dopolnjuje novi odtenek v rjavi barvi hickory.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.