Nova znamka avtodomov pri nas

Foto: Pesakrompir
Foto: Pesakrompir
Nemška znamka Frankia odslej tudi v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

V Kamniku je vrata nedavno odprl salon proizvajalca avtodomov Frankia. Gre za visokokakovostne nemške avtodome, ki so si jih lahko obiskovalci pred kratkim že ogledali tudi na sejmu MOS v Celju.

Frankia sodi med premijske proizvajalce, izdelani so na platformi znamke Fiat. Temeljne značilnosti so odlična nosilnost, obsežna standardna oprema, stalen nadaljnji razvoj in prilagodljivost kupcu. V ponudbi imajo različne mere od majhnih kompaktnih do luksuznega premijskega avtodoma. 

Cene se gibljejo od 92 in 200 tisoč evri, seveda odvisno od potreb in želja uporabnikov.

Avtodome pri nas trži družinsko podjetje IZA z dolgoletnimi izkušnjami s področja kampiranja.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.