Novi carens na ogled v Parizu

Foto: Kia
Foto: Kia
Kia bo konec septembra na avtosalonu v Parizu pokazala novo generacijo enoprostorca carens, ki se postavlja s povsem novo obliko in zasnovo, ki temelji na uporabnosti.
Oglej si celoten članek

Novinec s popolnoma svežim in atraktivnim videzom, nižjo strešno linijo, daljšo medosno razdaljo, večjimi platišči (tudi 18-palčnimi) in kromanimi detajli predstavlja carensovo rdečo nit – dinamično prostornost.

Foto: Kia Kia carens Novi carens bo združeval športni videz s prostorno uporabnostjo. V Evropi naj bi bil na prodaj v začetku leta 2013, v ponudbi pa naj bi bila tako različica s petimi kot tudi sedmimi sedeži. V paleti motorjev lahko na bencinski strani pričakujemo 1.4- in 1.6-litrski agregat, pa tudi dizelski CRDi motor. Več podrobnosti še sledi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.