Novi fiat panda 4X4

Foto: Fiat Fiat panda 4x4 Foto: Fiat Fiat panda 4x4 Foto: Fiat Fiat panda 4x4 Foto: Fiat Fiat panda 4x4 Foto: Fiat Fiat panda 4x4 Foto: Fiat Fiat panda 4x4 Foto: Fiat Fiat panda 4x4
Italijani so leto dni po predstavitvi nove, tretje generacije modela panda, pokazali tudi pri nas razširjeno različico s pogonom na vsa štiri kolesa 4x4.
Oglej si celoten članek

Uradna premiera pande 4x4 je najavljena za prihodnji mesec, ko vrata odpira avtomobilski salon v Parizu. Kot aktualna različica ima novinka robustnejšo karoserijo in dvignjeno podvozje. Panda 4x4 v dolžino meri 368 centimetrov, v širino 167  centimetrov in v višino 160 centimetrov. Medosna razdalja meri 230 centimetrov.

Novost v ponudbi bosta oranžna in zelena barva karoserije, v katero so obarvani tudi elementi v notranjosti. Karoserija je postavljena na 15-palčna kolesa. Sistema ESC (Electronic Stability Control) in ELD (Electronic Locking Differential) sta standardna.

V ponudbi motorjev bo 1,3-litrski multijet turbodizel z 55 kilovati (75 KM) in 0,9-litrski twinair bencinski motor z 63 kilovati 85 (KM). Oba motorja sta kombinirana s standardnim sistemom Start&Stop in ročnim šeststopenjskim menjalnikom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.