Novi pro cee'd razkrit

Foto: Kia Kia pro cee'd Foto: Kia Kia pro cee'd Foto: Kia Kia pro cee'd Foto: Kia Kia pro cee'd Foto: Kia Kia pro cee'd Foto: Kia Kia pro cee'd Foto: Kia Kia pro cee'd
Kia bo na avtosalonu v Parizu pokazala novo generacijo modela pro cee'd in cee'd SW (sportswagon). Prve fotografije dinamične trivratne različice kiinega modela so že na ogled.
Oglej si celoten članek

Modeli nove generacije cee'd se množijo. Pro cee'd na trg prihaja v začetku leta 2013. Dobil naj bi novi 1,6-litrski štirivaljni turbobencinski T-GDI motor z okoli 147 kilovatov moči (200 KM), ostala ponudba pa ostaja enaka kot pri petvratni kombilimuzini.

Cee'd SW, ki ga že proizvajajo v slovaški Žilini, v dolžino meri 450 centimetrov, medosni razmak je 265 centimetrov, prostornina prtljažnika je 528 litrov, s preklapanjem sedežem se dobi največ 1642 litrski prtljažnik. Pri Kii v karavana polagajo velike upe, saj je njegov predhodnik predstavljal kar petino skupne proizvodnje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.