Novi subaru forester

Foto: Subaru Subaru forester Foto: Subaru Subaru forester Foto: Subaru Subaru forester Foto: Subaru Subaru forester Foto: Subaru Subaru forester Foto: Subaru Subaru forester
Subaru je na spletu predstavil novi forester, ki ga bodo na Japosnkem začeli prodajati čez teden dni, v Evropo pa prihaja v prvi polovici leta 2013.
Oglej si celoten članek

Četrta generacija subaru forester je nekoliko daljša od predhodnika (+35 milimetrov) in zdaj v dolžino meri 4595 milimetrov, širok je 1795 milimetrov, visok 1695 milimetrov, medosna razdalja meri 2640 milimetrov. Več prostora je tudi v prtljažniku.

Dizajn ne prinaša revolucije. Oblikovalcem sta za navdih služila impreza in model XV, znotraj pa je po zagotovilih Japoncev največ prostora do zdaj. V Evropi bo na voljo bencinski in dizelski dvolitrski agregat.

Novi forester bo standardno opremljen s pogonom na vsa štiri kolesa, v opremi pa bodo tudi navigacija, kamera za vzvratno vožnjo, harman/kardon audio sistem...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.