Novi suzuki baleno končal skrivalnice

Foto: Suzuki Suzuki baleno Foto: Suzuki Suzuki baleno Foto: Suzuki Suzuki baleno
Suzuki je prikazal povsem novega balena, s katerim se v Evropi vračajo v klasični B razred kombilimuzin.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj tedni so nanj namignili v videu, zdaj pa so ga uradno razkrili - novega balena. Avto so izdelovali v skladu s svojo filozofijo, da je končni izdelek "precej večji od njegovih dimenzij."
Tako naj bi bil novi baleno znotraj zelo prostoren za potnike in prtljago, vanj so vgradili številne napredne tehnologije.

Med njimi je nova generacija 1,0-litrskega turbo bencinskega motorja. 

Zunanjščina črpa iz spomladi predstavljene študije iK-2, vendar pa dimenzije serijskega avtomobila za zdaj ostajajo skrivnost. Sama študija je sicer v dolžino merila 4,02 metra in z medosno razdaljo 2,5 metra. Podatek o dolžini je povsem v razredu B razreda (corsa, fiesta, clio ...), le medosna razdalja je nadpovprečna in govori v prid prostornosti.

Suzuki v tem razredu že ima model swift, vendar pa naj bi bil baleno njegova "racionalnejša" in tudi občutno večja alternativa.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.