Obama ne sme imeti hibrida

Foto: Žurnal24 Ljubkovalno ime predsedniške limuzine je "zverina". (Foto: Cadillac) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ameriški predsednik Barack Obama je dejal, da želi, da bi njegovo predsedniško limuzino predelali na hibridni pogon.
Oglej si celoten članek

Želja ameriškega predsednika Baracka Obame ni bila uslišana, saj je varnostna služba ocenila, da predsedniška limuzina v primeru, da se zgodi neljubi dogodek, ne bi mogla dovolj hitro odpeljati. V galeriji si poglejte fotografije predsedniške limuzine znamke Cadillac, ki jo uporablja ameriški predsednik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:25 21. Marec 2013.

    "ne bi mogla dovolj hitro odpeljati."<br />Bedaki. Električni avto ima boljši pospešek od dizla.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.