Obamov novi oklepnik

Foto: Reuters Barack Obama in avtobus Foto: Reuters Barack Obama in avtobus Foto: Reuters Barack Obama in avtobus Foto: Reuters Barack Obama in avtobus Foto: Reuters Barack Obama in avtobus Foto: Reuters Barack Obama in avtobus Foto: Reuters Barack Obama in avtobus Foto: Reuters Barack Obama in avtobus Foto: Reuters Barack Obama in avtobus Foto: Reuters Barack Obama in avtobus Foto: Reuters Barack Obama in avtobus Foto: Reuters Barack Obama in avtobus
Predsednik Barack Obama, ki si te dni spet povečuje podporo volivcev s cestno turnejo po ZDA, se vozi v novi pridobitvi, okoli milijon evrov vrednem avtobusu.
Oglej si celoten članek

Po zraku Barack Obama leti s predelanim boeingom 747 Airforce One, na krajše razdalje s helikopterjem Marine One, po tleh pa v sloviti limuzini, poimenovani "zverina".

Njegovo najnovejše prevozno sredstvo pa je avtobus, ki nosi kodno oznako "stagecoach".

Več o njem preberite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:54 18. Avgust 2011.

    Žalostno je, da prideš tako daleč, da moraš svojega izvoljenega predsednika varovati kot da je najhujši kriminalec, ki mu za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.