Odvračale bodo misli na samomor

Foto: Jaka Vran, regionalobala
Foto: Jaka Vran, regionalobala
Predor Markovec. O vrsti odstavnih niš se še odločajo.
Oglej si celoten članek

Zaradi namernih naletov v odstavne niše predorov oziroma samomorov v zadnjem času – v zadnjih dveh letih jih je bilo sedem – so se na Darsu odločili, da bodo odstavne niše v novem predoru Markovec nekoliko drugačne kot v preostalih.

“Narejene bodo tako, da bodo odvračale misel na samomor voznikov v stiski. Kako natančno bodo videti, vam še ne morem povedati, saj je možnih načinov več in se še nismo dokončno odločili, katerega izbrati,” nam je včeraj povedal nadzorni inženir Marjan Ortar.

V desni strani predorske cevi že betonirajo; kot je znano, je bila ta prebita 17. januarja, v ponedeljek pa je bila prebita še druga cev. Vrtanje in miniranje v predoru, ki sta marsikdaj vznejevoljila okoliške prebivalce, sta tako pri koncu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • d
    09:41 16. Maj 2012.

    jst bi se kaksno dodatno nišo naredil, bolje, da se psihici v nise kot v ostale avtomobile zaletavajo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.