Oglas, ki je ceno avta s 435 dvignil na skoraj 90 tisoč evrov

Foto: youtube Oglas za rabljen avto
Max Lanman je z posnetki iz zraka in profesionalnim pristopom ustvaril vrhunsko reklamo za Hondo Accord.
Oglej si celoten članek

Nič posebnega, če ne bi šlo za avto letnik 1996 z 227 tisoč prevoženimi kilometri, ki ga je njegovo dekle želelo prodati za 435 evrov. Očitno se je trud z oglasom izplačal. Potem ko je se je kot virus razširil po spletu, so ponudbe na Ebayu že okrog 90 tisoč evrov. Ali je ponudba resna, še bo še izkazalo, gotovo pa se bo avto, ki sta ga poimenovala Greenie, prodal za več kot 435 evrov.

"Drugače si. Stvari narediš po svoje. Zaradi tega si edinstven," avto hvali v oglasu, v katerem namesto njegovega dekleta nastopa igralka.

"Idejo, da bi naredil oglas, sva dobila, ko sva se vozila ob obali na kampiranje," je Lanman povedal za BBC. "Zdelo se mi je res smešno, da bi v tako veličastnem okolju posnel reklamo za zares zanič avto," je dejal in dodal, da je povsem noro spremljati, kako se je posnetek, ki ga je naredil s prijatelji in je bil pred dvema dnevoma le na njegovem računalniku, širil in ga zdaj gledajo po vsem svetu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.