Oklepnik zavrl na polno, sledila katastrofa

Dobro zaviranje v sili je ena od najbolj pomembnih lastnosti vsakega vozila. No, zaviranje v sili vojaškega oklepnika ameriške vojske pa je nekaj povsem drugega. Upamo, da naše patrije po takšnem zaviranju ostanejo v enem kosu.
Oglej si celoten članek

Že pri prvem poskusu zaviranja s 96 km/h (60 milj na uro) do ustavitve je presenetila dolga zavorna pot vozila, ki ga izdeluje ameriška družba Force Protection. Ponovljeni test pa se je spremenil v katastrofo. Ali v komedijo, kakor za koga.

Specialna vojaška vozila družbe Force Protection so sestavni del praktično vseh svetovnih žarišč, kjer imajo svoje prste vmes Američani. Upamo le, da se bodo čim redkeje znašli v situaciji, ko bodo morali izvesti podoben manever.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mia
    09:14 28. September 2012.

    se zavedate, da smo tudi mi v NATU in drago plačujemo te katastrofe

  • 14:46 26. September 2012.

    To sta dve različni testni vozili...!!pa kaj , saj vendar iščejo napake!!!!<br />To je tko,kod da bi kavsal babo,z istim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.