Okolju prijazna električna polnilnica

Foto: Žurnal24 Električna polnilnica za vozila na električen pogon pomeni novo smer izkoriščanj
Elektro Ljubljana je danes predstavilo električno polnilnico, ki sodi v sklop njihovih šestih polnilnih postaj. "Ne gre za zadnjo tovrstno investicijo," poudarjajo.
Oglej si celoten članek

"Polnilnice sodijo med prve takšne na področju MOL in pomenijo velik korak naprej pri uveljavljanju okolju prijaznih projektov in tehnologij ter predvsem pri izkoriščanju obnovljivih virov energije," so v sporočilu za javnost zapisali pri Elektru Ljubljana.

Polnjenje za zdaj brezplačno
Vse polnilnice so oskrbovane z zeleno energijo, proizvedeno izključno iz obnovljivih virov, in predstavljajo pomembno pridobitev za mesto Ljubljana. Polnjenje bo za zdaj brezplačno, dodajajo.

Na Elektru poudarjajo, da vedno večja uporaba električnih vozil lahko pomembneje vpliva na zmanjševanje izpustov toplogrednih plinov, zato to zagotovo ni zadnja tovrstna investicija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.