Olajšanje za voznike BMW - niso najmanj lojalni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Sprememba na "lestvici".
Oglej si celoten članek

V javnem mnenju že dolga leta velja ne vedno utemeljeno prepričanje, da vozniki znamke BMW v povprečju odstopajo navzgor po brezobzirnosti in bahaštvu na cesti, pa tudi po nevarni vožnji. 

Veljali so tudi za tiste voznike, ki bi v zasebnem življenju najhitreje prevarali svojega partnerja, če bi se izkazala prilika. Vsaj glede te "vrline" si lahko sedaj lastniki BMW znamke utemeljeno oddahnejo, saj je letošnja raziskava britanske spletne strani za zmenkarije Illicitencounters.com pokazala, da so po novem lastniki Audijev še prej pripravljeni skočiti v tujo posteljo. 

Zanimiva ugotovitev raziskave je še, da so tudi ostale prestižnejše znamke nekako povezana z varanjem v zakonu, saj znamkam Audi in BMW sledita Mercedes in Volvo, nato pa Volkswagen. "Avtomobili lahko zelo veliko odkrijejo o njihovih lastnikih," je rezultate komentiral predstavnik spletne strani Mike Taylor. Kot pojasnjuje, takšne avte ponavadi vozijo uspešni in motivirani ljudje, ki pa se zlepa ne ustavijo in želijo vedno odkrivati nove stvari. Zato se ne bodo pomirili z nečim, kar jih ne zadovoljuje, pa naj bo to avto ali partner. 

Lastniki katerih znamk pa najmanjkrat varajo? Po podatkih britanske raziskave so to vozniki francoskih znamk, Škode in Hyundaia. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.