On opozarjal gledalce, audi pa v globel

Ravno ko je predstavnik reševalcev pred kamero švedske televizije razlagal, kako nevarne so razmere na cestah, se je zgodilo naslednje ...
Oglej si celoten članek

Igra naklučij, še enkrat več. Švedska televizija TV4 je snemala prispevek o zahtevnih razmerah na cestah, potem ko sta državo pred dnevi zajela sneženje in mraz. 

In ravno ko je predstavnik oblasti ljudi opozarjal, naj bodo zaradi spremembe še posebej previdni, je nekaj sekund kasneje že tekel na pomoč vozniku audija 80, ki je v ozadju televizijske slike v križišču izgubil stik s podlago in se prek varnostne ograje skotalil v globel. 

Komentarji pod videom pravijo, da je imel audi norveške tablice. Voznik tako verjetno sploh ni bil pripravljen na križišče, ki je sledilo vožnji po klancu navzdol. K sreči med prevračanjem kozolcev ni bil poškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.