Osvežitev in elektrifikacija za toyoto RAV4

Foto: Toyota Toyota RAV4 Foto: Toyota Toyota RAV4 Foto: Toyota Toyota RAV4 Foto: Toyota Toyota RAV4 Foto: Toyota Toyota RAV4 Foto: Toyota Toyota RAV4 Foto: Toyota Toyota RAV4 Foto: Toyota Toyota RAV4 Foto: Toyota Toyota RAV4
Toyota je po dveh letih prodaje ikoničnega športnega terenca RAV4 že pokazala medgeneracijko osveženo podobo.
Oglej si celoten članek

Predvsem spredaj je opaznih veliko slogovnih podobnosti z najnovejšimi različicami aurisa in avensisa, kar hkrati pomeni še bolj zašiljene (lahko tudi polne LED) svetila in nekoliko bolj elegantnejšo masko.

PREBERITE ŠE:

Osvežitev je ošvrknila tudi zadnja svetila, znotraj Japonci razlagajo o boljši kvaliteti in mehkobi materialov, standarden je postal TFT zaslon, novi so merilniki, hvalevredno je tudi RAV4 pridobil "safety sense" paket aktivnih pomagal, kamor sodijo city AEB, zaznava pešcev, radarski tempomat, sistem za nenamerno prehajanje pasov, avtomatski preklop žarometov .... V avtu si je mogoče omisliti tudi 360-stopinjski pogled prek kamer.

Velika novost pa je tudi hibridna različica. Težko je sicer napovedati, ali bo na voljo tudi v Sloveniji, saj gre za kombinacijo 2,5-litrskega bencinarja in električnega motorja, ki so si jo izposodili pri lexusu NX300h. Avto ima tako na zalogi 145 kW moči (197 KM). 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.