Otroci zamenjali 1.200 igrač za avtomobilček

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
V sredo se je v organizaciji Opla Slovenija zaključila dobrodelna akcija staro za novo, v kateri so otroci po vseh Oplovih salonih v Sloveniji staro igračo zamenjali za nov avtomobilček.
Oglej si celoten članek

Direktor Avtotehne Vis Bojan Muravec je izpostavil, da so želeli z akcijo spodbuditi socialni čut otrok, da se znajo od igrače posloviti. V zameno so dobili nov avtomobilček.

Samo v Avtotehni Vis so v treh tednih zbrali 800 uporabnih igrač, skupaj pa več kot 1.200 igrač, je povedala vodja marketinga pri Oplu Slovenija Špela Prislan, ki upa, da bo akcija postala tradicionalna.

Igrače so na zaključni slovesnosti predali predstavnikom Društva prijateljev mladine Slovenije, ki so obljubili, da bodo šle v prave roke, k socialno ogroženim družinam in raznim otroškim društvom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.