Outlanderjev tretji vdor od zunaj

Foto: Mitsubishi
Foto: Mitsubishi
Mitsubishi je predstavil prvo uradno fotografijo nove generacije outlanderja. Športni suv bo premiero doživel ob Ženevskem jezeru.
Oglej si celoten članek

Outlander (ang. tujec) v tretji generaciji ostaja globalni avtomobil in s podobo, ki po pojasnilih z Japonske izraža trdnost, varnost in preprostost.

Prečiščen videz naj bi se (fotografije še čakamo) nadaljeval tudi znotraj, kjer obljubljajo prestižne materiale in visoko stopnjo ergonomije. Precej bo nove tehnološke opreme, od naprednih ksenonskih žarometov, do sistema za izogibanje trkov, opozarjanjem pred nenamerno menjavo pasu, prilagodljivim tempomatom ...

Obdržal je tudi rešitev s sedmimi sedeži, od katerih se zadnja dva skrijeta v dno sicer ravnega prtljažnika. Za Evropo bo namenjen z 2,0-litrskim bencinarjem in 2,2-litrskim dizlom, na voljo bo v 2WD ali 4WD različici, z novim avtomatskim menjalnikom s sedmimi stopnjami in stop&start sistemom. Zanimivo bo outlander poleti najprej na voljo Rusom, na pragu jeseni se začne prodaja v Evropi, šele nato bodo sledili drugi trgi. Leta 2013 se obeta še plug-in hibrid z avtonomijo nad 800 kilometri in emisijami pod 50 g CO2/km.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.