Pa kaj, če se je avto malce prevrnil na glavo

Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road Foto: Andrej Leban Slovenija off road
Trušč, vrtenje v prazno, adrenalin med tekmovalci in vzkliki navdušenih obiskovalcev so zaznamovali letošnjo izvedbo Slovenija offroad.
Oglej si celoten članek

Po prvih ocenah več tisoč obiskovalcev je v gramoznici Bistrica pri Naklem prišlo na svoj račun na že tradicionalni marčevski izvedbi tekmovanja s terenskimi vozili. Medtem ko so se "softiči" pomerili v vožnji na čas po globelih in med velikanskimi kupi gramoznice, pa so se v disciplini "hard" iz oči v oči ter zahtevno progo pomerili vozniki z najbolj neverjetnimi stroji.

Nekateri so sicer s podobo še bežno spominjali na čase, ko so registrirani ropotali po asfaltu, medtem ko so bili drugi pravi monstrumi, saj je bilo vse na njih podvrženo zgolj enemu cilju - premagati še tako težavne prepreke. 

Nekaj utrinkov v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.