Pa samo suzuki vitaro je želel prodati

Foto: Youtube/Eugene Romanovsky
Foto: Youtube/Eugene Romanovsky
Izraelski strokovnjak za vizualne učinke se je odločil prodati svojo 21 let staro suzuki vitaro. Zadeve se je lotil nekoliko drugače in nastal je viralni spletni hit.
Oglej si celoten članek

Eugene Romanovsky je malo zares, malo za vajo posnel video o svoji suzuki vitari in ga opremil z najrazličnejšimi vizualnimi učinki. Vitara med gepardi, vitara na begu pred snežnimi plazovi, vitara v Pobesnelem Maxu, vitara pod morjem (no, tu je pretiraval), vitara na Luni, vitara med nogami tiranozavra ...

Z videom vabi vse, ki bi si želeli kupiti tako trdoživ in vsestranski stroj, naj ga kontaktirajo prek Facebooka. Opozarja pa, da "mala pošast" potrebuje ljubezen. In tudi nekaj sveže barve. 
Vredno ogleda.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.