Pa sta šla policijska BMW-ja

Foto: Policija Bamburg
Foto: Policija Bamburg
Policijski kolegi v Nemčiji so imeli slab dan. Med divjo vožnjo na kraj domnevnega ropa so si razbili dva BMW-ja. Na koncu se je izkazalo, da kriminalnega dejanja sploh ni bilo.
Oglej si celoten članek

Sredin dan bodo policisti v mestu Bamberg želeli čim prej pozabiti, čeprav so sprva delovali kot dobro naoljen stroj. Ob klicu, da se v eno od bank dogaja rop, se je proti kraju domnevnega zločina nemudoma pognalo več policijskih avtomobilov. Na enem od križišč pa sta dva policijska BMW-ja s prižganimi lučmi in sirenami treščila skupaj. 

V posebni izjavi za javnost je bamberška policija sporočila, da so morali obe vozili, novo serijo 3 touring in petico touring, z mesta nesreče odpeljati vlečni vozila, škoda pa še ni popisana. Udeleženim štirim policistom se k sreči ni zgodilo nič hujšega.

Ko so ostali kolegi prihiteli v banko, so ugotovili, da se je alarm sprožil pomotoma, piše Abend Zeitung.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:02 4. December 2014.

    Pa kaj je to dva BMW-ja za Nemško javno upravo ? Če bi primerjali z Slovensko javno upravo, pol bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.