Papež Frančišek kot easy rider

Foto: Reuters Papež Frančišek in harley davidson Foto: Reuters Papež Frančišek in harley davidson Foto: Reuters Papež Frančišek in harley davidson
Papež Frančišek je dobil v dar dva "huda" motorja.
Oglej si celoten članek

Ob 110. obletnici znamke Harley Davidson so njeni predstavniki po sredini redni avdienci papežu Frančišku podarili dva motorja te znamenite ameriške tovarne. Če se bo 76-letni papež z njima podal na potep po italijanski rivieri, so mu za vsak primer podarili še dve usnjeni motoristični jakni. Frančišek si ju je z zanimanjem ogledal. 

V soboto bodo vsi ljubitelji znamke okroglo obletnico praznovali v Rimu na mednarodnem srečanju. Ob tej priložnosti bo po ulicah večnega mesta potekal sprevod, ki bo zavil tudi na vatikanski Trg svetega Petra, kjer naj bi jih papež blagoslovil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:11 14. Junij 2013.

    pravzaprav me ne zanima, ampak vseeno bi vprašal kj e in kako jih bo preizkusil, mislim te motorje, sploh pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.