Par je bil bolj prebrisan od oboroženih roparjev

Foto: Facebook/Anelll Hills
Foto: Facebook/Anelll Hills
Oglejte si hitro reakcijo, ki je rešila par pred roparji s pištolo.
Oglej si celoten članek

Zgodilo se je pred nekaj dnevi v Južni Afriki v bližini Johannesburga, kjer so ugrabitve in ropi ob belem dnevu nekaj povsem običajnega. 

Domače nadzorne kamere so posnele, kako se je par v belem range roverju minulo nedeljo pripeljal po ulici do vhodnih vrat. Ker sta dva od njunih psov od veselja prišla na plano, je ženska izstopila, da bi ju vzela k sebi. V tistem pridivja po ulici mercedes s tremi neznanci, iz katerega skoči zamaskiranec s pištolo v roki. 

Hitro reakcijo moža v range roverju (da ne boste zmedeni, volan ima na desni), si oglejte v videu. Anelle Hills je kasneje na Facebooku objavila video nadzornih kamer in poleg pripisala, da ju je rešilo zgolj hitro razmišljanje njenega moža Rogerja

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:37 19. Avgust 2017.

    To so pa že mafijska posla !

  • 14:59 19. Avgust 2017.

    Pištole bo treba začet s sabo nosit....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.