Parkiral znotraj 26 centimetrov

Your browser doesn’t support HTML5 video

Organizacija Guinnesova knjiga rekordov je te dni objavila video rekorda, ko je voznik avtomobil brezhibno parkiral na mestu, ki je bilo vsega 26 centimetrov daljše od njegovega avtomobila.
Oglej si celoten članek

Ronny Wechselberger je rekord postavil že aprila, a je bil video objavljen šele minuli konec tedna. Dosežek je impresiven, saj prideta v poštev le ročna zavora in veliko znanja o drsenju. Rekord je izboljšal za centimeter. Vsekakor ni zaman vprašanje, kako bi v resnični situaciji tako parkiran avtomobil odparkirali.

Vseeno pa video prikazuje zdaj že nekdanji rekord, saj je 21. julija kitajski voznik Zhang Hua uspel parkirati na parkirnem mestu, ki je bilo le 24 centimetrov daljše od avtomobila. Video novega rekorda bo objavljen v prihodnjih tednih, obljubljajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.