Parodija na Hitre in drzne zažgala splet

Medtem ko Hitri in drzni 7 kljub ne ravno najbolj inteligentni zgodbi te dni polnijo kinodvorane širom sveta, se je po spletu kot požar razširila poljska parodija na holivudsko dojemanje črno-belega sveta. Na vsak način vredno ogleda.
Oglej si celoten članek

Skupina poljskih komedijantov je posnela kratek filmski napovednik za ultra eksploziven film, v katerem ne manjka hitrih avtomobilov (polonez, bolha in trabant), podlih potez glavnega zlikovca (ukradel je najljubši traktor glavnega lika), eksplozij (pa je šel v zrak zetor), vratolomnne akcije in legendarnih stavkov ("Nimam prijateljev, imam pa družino").

Podloženi zvok in dialogi prihajajo iz originala, zato je parodija še toliko zabavnejša. V komaj nekaj dneh si jo je ogledalo že 3 milijone uporabnikov Youtubea!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.